Welkom in

het wico-landschap

Wij vormen één school met één visie op onderwijs en op opvoeding.

Wij verschillen in studieaanbod en wij verschillen in gebouwen.

Onze personeelsleden worden van bij de start gecoacht en krijgen een degelijke introductie in het WICO 2.0 denken.

Hier maak je kennis met onze verschillende campussen. 

JUNIORCAMPUS

WICO Juniorcampus is een nieuwe school, met een nieuwe infrastructuur. Het brede gamma aan keuzevakken zorgt dat wij doen wat wij zeggen nl. talent ontdekken en leerlingen helpen om met vertrouwen toekomstige keuzes maken.

CAMPUS hamont

 

WICO Campus Hamont zorgt voor het onderwijs van 12 tot 18 jarigen. Samen met ons internaat zijn vormen wij een aantrekkelijke school. Onze schaalgrootte heeft het voordeel dat iedereen iedereen kent.

CAMPUS LOMMEL

WICO Campus Lommel zorgt voor het onderwijs van 12 tot 18 jarigen. Dit doen wij al jaren met succes. Leerlingen en ouders voelen zich thuis op onze school. Wij hebben een groot en breed studieaanbod.

CAMPUS Neerpelt

 

WICO Campus Neerpelt start als bovenbouwschool. Vanaf het 3e jaar vinden leerlingen er een breed gamma van studierichtingen in het domein Economie en in het domein STEM. Onze inzet leidt naar kwaliteit.

CAMPUS overpelt

 

WICO Campus Overpelt heeft een breed aanbod in het domein Welzijn en maatschappij en in de  niche domeinen Taal en Cultuur, Kunst en creatie. Vanaf het 3e jaar helpt onze enthousiasme leerlingen aan een prima basis.

CAMPUS TIO

WICO Campus TIO is succesvol met zijn mooi aanbod van de STEM-richtingen. Wij zijn een school die samen met Campus Neerpelt gaat voor het volledige STEM domein (STEM-wetenschappen en STEM technieken).

internaat

 

WICO Internaat heeft de troeven van de ervaring, de ruimte, het groen en de mooie individuele kamers. Elke leerling is bij ons welkom. Elke dag brengen busjes de leerlingen naar de Campus waar ze les volgen.